Zoeken jullie nog een fotograaf voor jullie bruiloft? Voor een mooi prijsje fotografeer ik graag jullie mooie dag.
Mijn doel is het altijd om een feestje te maken van jullie shoot. Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak bij mij voelen en dat er een ontspannen sfeer is.
We proberen er altijd een zo min mogelijk geposeerde shoot van te maken door jullie de lens te laten vergeten en jullie liefde voor elkaar centraal te zetten voor de shoot.

Normaal gesproken ben ik bij jullie aanwezig vanaf de voorbereiding t/m het moment dat jullie de taart aansnijden, maar mochten jullie een andere indeling hebben of jullie feestavond ook willen laten fotograferen dan is dat uiteraard bespreekbaar. Bij het eten ben ik echter nooit aanwezig. Vooraf nemen we jullie wensen door op ons kennismakingsgesprek, na dit gesprek maak ik een offerte op maat waarna jullie de bruiloft bij mij definitief kunnen reserveren.

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u me een email sturen via het contactformulier of bellen op 06 2300 7928.

Prijzen 2019:

Basisprijs € 390,00

Inclusief:

4 tot 6 uur fotografie
De foto’s digitaal op DVD, (op USB tegen meerprijs van €10,-)
Geen reiskosten tot 10 km

Extra’s

Meerpijs per uur € 45,00
Kilometer vergoeding per km € 0,40
Meerpijs onderbroken tijden* € 30,00
Ontwerp fotoboek € 95,00 Exclusief drukkosten
Drukkosten boek: n .o.t.k.

* Indien jullie ook foto’s willen op de feestavond dan komt hier een eenmalige toeslag bij.

Fotoalbum:

Wanneer jullie ook een fotoboek door mij willen laten maken dan kan dat. Naast de ontwerpkosten die ik reken voor het ontwerpen van het boek worden de drukkosten 1 op 1 aan jullie doorberekend. Ik bestel de boeken bij een professionele drukkerij. Jullie hebben dan de keuze voor een basisalbum van ongeveer 100 a 125 euro of een duurder album van ca. 300 euro. Informatie en voorbeelden van de stijl hoe het album eruit komt te zien bespreken we bij het persoonlijk gesprek.

Klik hier om een vrijblijvende afspraak te maken